Anulu új kedvence: valódi páncélautó a Rezvani Tank

500 lovas off-road tank Amerikából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amerikában épp gondokat okoz a szabad fegyvertartás, de máris előálltak egy újabb közúti fegyverrel, az akár páncélos Rezvani Tankkal.


Ha azt vallod, hogy egy SUV puhányoknak való és a mosdóban is az amerikai himnuszt énekeled Trump fényképét simogatva, akkor neked találták ki a Rezvani legújabb dűnetipróját, ami a beszédes Tank típusnevet kapta. Fegyvere ugyan nincs, öblös V8-asa viszont van, méghozzá 500 kaliforniai lóerővel és hozzá viszonyítva kevésnek tűnő 583 Nm nyomatékkal. Valamint olyan elengedhetetlen kiegészítőkkel, mint az éjjellátó hőkamera vagy a ballisztikus páncél, aminek még Kamasuka sem mondana ellent.
Hirdetés

Amennyiben nem lenne egyértelmű, a Rezvani hozzátette, hogy terepjárójuk a katonai járművekből merít ihletet, azonban próbáltak némi modernitást is belekeverni. A rövid túlnyúlásoknak köszönhetően pazar terepszögekkel rendelkezik, de egyébként is masszív terepgumikkal szerelik, éjszaka pedig egy hosszú, tetőbe épített LED-sor lesz a kalandorok segítségére. A robusztus külső ellenére az utastér egész komfortos, puha bőrülésekkel, szélvédőre vetítő kijelzővel és 7,9 colos infotainment képernyővel, amin többek között Google Maps, Pandora és Stitcher is futhat.
Emellett két további off-road csomagot is kínálnak hozzá: egyik 6 collal emeli a kasznit, így 37 colos abroncsok is kerülhetnek alá, míg az extrém csomag már légrugós és komolyabb első-hátsó fékeket ad. Amennyiben véletlenül egy lőtérre tévednénk, kevlár páncél, golyóálló üvegezés és defekttűrő abroncsok lehetnek segítségünkre, valamint külön védelmet kaphat az üzemanyagtartály, a hűtő és a padló is. Borsos ára van a katona életnek, a Rezvani Tank átszámítva 47,5 millió forintról indul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?