Átadták az AMTS idei nyereményautóját

AMTS nyereményautó: sokkalta nagyobb rá az esély, mint a lottó ötösre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén tizennegyedik alkalommal került megrendezésre az AMTS, a Mustang nyereményautót már a show zárónapján kisorsolták, minap pedig át is adták.

Hatalmas siker volt idén is az AMTS, több mint 60 ezer látogató tekintette meg március utolsó előtti hétvégéjén a Hungexpo területén az év legjelentősebb autós dzsemboriját, ami idén idén is 10 különféle tárlatot, több mint 100 ezer négyzetméternyi területen kínált. Ahogyan az az elmúlt években is történt, idén is egy előre - engedélyek alapján - megépített, s az összes szükséges dokumentációval rendelkező tuningautót sorsoltak ki a látogatók (pontosabban a teljes árú vagy családi belépőt vásárlók és azzal regisztrálók) között. Magyarországon élünk, naná, hogy nem egy emberben merült fel, s volt aki le is írta az AMTS facebook oldalán, "ugye előre le van zsírozva a nyertes?". Ezzel szemben a valóság az, hogy a nyertes nevét idén is közjegyző jelenlétében, az AMTS zárónapján húzták ki. Idén ráadásul a névhúzást élőben nézők között volt a fődíj szerencsés nyertese, Szabó László. A névre íratás és az összes papírmunka elvégzése után múlt hét pénteken vehette át az átépített, s általunk is részletesen bemutatott, a 4,0 literes V6-os motort ellensúlyozandóan egy elektromos rollert is tartalmazó Mustangot. Nyilván óriási kontraszt lesz jelenlegi autójához, a Daewoo Kaloshoz mérten, amit bár éppen le kívánt cserélni, egyelőre inkább megtartja mindkét autót.
Hirdetés
Mint azt Nokta Balázs, az AMTS főszervezője elmondta, alapvető céljuk, hogy minden egyes látogatójuknak egy élménydús napot adjanak, de az is, hogy valaki, a fődíj nyertese számára egy életre szóló élmény legyen az AMTS. A nyereményautók nyertesein keresztül évente néhány ezer emberhez mindenképp eljut a híre annak, hogy valóban meg lehet nyerni egy nem is akármilyen autót. Ha azt vesszük, hogy egy lottó ötös esélye nagyjából egy a negyvenhárom millióhoz, az egy a hatvanezerhez eséllyel megnyerhető AMTS nyereményautó sokkalta "biztosabb". Nyertest nem csak az AMTS sorsolt, a mi standunkon regisztrálók egy vezetéstechnikai kurzust nyerhettek, amit a múlt héten sorsoltunk ki. Hiszen legyen akármilyen autónk, mindennél fontosabb az, hogy azt uralni is tudjuk. Nyertesünket e-mailben értesítettük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?