AutoTech Future Expo&Show 2022

Fizetett hirdetés

Idén az autó- és járműipar legnagyobb nevei két napra Budapestre jönnek!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Április 29-én és 30-án újra AutoTech Future a Bárdi Autó szervezésében! Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi gépjárműtechnológia rendezvénye a Hungexpo területén.

Az AutoTech Future 2022 sokkal több, mint egy egyszerű kiállítás. Az autók, az autójavítás, illetve az autóalkatrészek jövőjét meghatározó gyártók legfrissebb újdonságain felül, rengeteg szórakoztató programmal, többek között járműkiállítással, látványos szabadtéri motoros és kamionos show-val, koncerttel és színes családi programokkal is várják a szervezők a látogatókat, mindkét napon 10 és 18 óra között. Április 29-én pénteken szakmai nappal indul a Show, míg április 30-án szombaton már mindenki számára szabadon látogatható lesz a rendezvény.
Legutóbb, 2019-ben csaknem 14 ezer érdeklődőt vonzott az AutoTech Future Expo&Show, ami mára egyértelműen Közép-Európa egyik legátfogóbb, a gépjárműipar jövőjét bemutató kiállításává vált, ahol Magyarország és a világ legjobb autós szakembereivel találkozhatnak a látogatók. Olyan világszínvonalú gyártók kínálata és legújabb, legizgalmasabb termékekei, fejlesztései kerülnek bemutatásra, mint a Brembo, a Continental, a Textar, a TotalEnergies és a Würtemberg, és még vagy közel 100 másik vezető autós márka. A konferenciaelőadásokon megismerhetjük az elmúlt 2 év autóipari fejlesztéseit, a hibrid és az elektromos autózás irányába tett lépéseket, illetve a járműdiagnosztikai fejlődését. A Hungexpo legnagyobb és nemrég megújult „A” pavilonjában a kiállítók standjai mellett több mint 100 különböző kiállított autó, kamion és motorkerékpár is várja a látogatókat. A klasszikus családi autóktól a legújabb villanyautókon át a különféle versenyautó és oldtimer különlegességekig mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb járműveket. Az egész napos szórakoztató programsorozat házigazdái Kovács Áron és Szeleczky Ádám lesznek. A Hungexpo szabadtéri helyszínein naponta 3 időpontban izgalmas és látványos programsorozattal kápráztatják el a kiállítás látogatóit: lesz motoros triál show, kamionos drift bemutató, tűzzsonglőrök és balesetmegelőzési bemutató. Az AutoTech Future Expo&Show igazi családi eseményként is megállja a helyét: a legkisebbeknek különböző gyerekprogramokkal készülnek a szervezők. A hölgy látogatók egész nap ingyenesen vehetik igénybe a Bárdi Autó szépségszalon szolgáltatásait. Mindkét napot az idén 30 éves Irigy Hónaljmirigy fergeteges hangulatú koncertje zárja.
Április 30-ra, az AutoTech Future Expo&Show szombati napjára jegyek már kaphatók az autotechfuture.hu weboldalon, ahol minden egyéb fontos információ megtalálható.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?