Az Audi építi az új frankfurti stadiont

Hárommilliárdos Audi-stand Frankfurtban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szabadtéri tesztpálya is lesz az Audi méretes kiállítási területén.

A szakmai kiállításokon való részvétel sohasem olcsó mulatság, de idei terveivel az Audi elég magasra tette a mércét, s nem úgy tűnik, hogy spórolni akartak volna a megjelenésen.
A négykarikás márka eddigi legnagyobb kiállítási területének megépítésére mintegy tízmillió eurót költenek, és a stand méretei alapján nem is csodálkozhatunk a költségeken. Az Agora elnevezésű nyitott kiállítási területen húzzák fel a 12 méter magas, 100 méter hosszú és 70 méter széles stadion jellegű építményt, melyben több mint harminc autót tudnak majd elhelyezni egyszerre.
A létesítmény akkorára sikeredett, hogy még egy 400 méter hosszú tesztpályának is otthont ad, melyen a látogatók – egyszerre akár kilenc autóval – kipróbálhatják a nagyjából tucatnyi sorozatgyártású modellt, valamint egyes tanulmányautókat. Nem ez az első alkalom, hogy egy cég saját pályát épít a Frankfurti Autószalonra, 2009-ben a BMW prezentálta hasonló körülmények között újdonságait, és a hírek szerint a Mercedes is valami hasonlóval jelentkezik idén Frankfurtban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?