Az USA jelenlegi elnöke is ült már az idei AMTS nagyágyújában

Egyedi Dodge Charger lesz az egyik fénypontja az AMTS-nek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ egyik legszebb és legismertebb épített autója is ott lesz az idei Automobil és Tuning Show területén.

Idén május végén rendezik meg az AMTS-t a teljesen felújított Hungexpo falai között. A több mint 100 000 négyzetmétert elfoglaló rendezvényre - a tuning autóktól kezdve a veteránokon és hot-rodokon át az autóimportőrökig - az autós szcéna minden szegmense nagy erőkkel készül, a kiállítást pedig látványos drift verseny, off-road show és rengeteg program kíséri. Ám a kiállítás egyik ékköve egy hazánkban és a környező országokban eddig soha nem látott autócsoda, a Powered By Johan műhelyének legdurvább építése, a Charger RTR lesz, ami egyenesen Svédországból érkezik hozzánk! Az utolsó csavarig egyedi, 1968-as Dodge Chargert 5 év alatt, több mint 15 000 munkaóra során építették. Az autóhoz többek között a jelenlegi amerikai elnök, Joe Biden és az egyik legnagyobb kinti autómogul, Jay Leno is személyesen gratulált!
Hirdetés
Különleges az autó szíve is, hiszen egy Dodge Viper V10-es motorját kapta, de azt az erősített alkatrészek mellett két óriási Borg-Warner turbóval is megtoldották. Az őrület persze odabent is folytatódik, teljesen egyedi műszerfal, műszerek, kormány és ülések formájában, melyeket - a szintén egyedi bukócsővel együtt - minőségi bőrbevonat fed. A csomagtérben pedig egy műalkotásokat megszégyenítően szép hifi-installáció kapott helyet. A koronát pedig a makulátlan vörös, fekete, ezüst és arany árnyalatokból egyedileg kevert "Viking Blood" fényezés teszi fel a teljesen letisztult kasztnira, mely minden fényviszony mellett más-más színt biztosít a gépnek. A Charger RTR az idei Automobil és Tuning Show-n, a Hungexpo "A" pavilonjában lesz kiállítva május 27-29. között.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?