Aston Martint csinálna egy tuningcég a Ferrari Purosangue-ból

Egy a Ferraritól független tuningcég szívesen kezelésbe venné a Purosangue SUV-ot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezüst-zöld fényezés, smaragd színű ülések és alcantara bevonatú zöld műszerfal. Nem, ezúttal nem egy új Aston Martinról van szó, hanem a Ferrari SUV-járól, a Purosangue-ról, amit egy külsős tuningcég venne kezelésbe.

A Ferrarinak is bejött az, ami manapság a legtöbb autógyártónak. Elkészítették a saját SUV-jukat, az pedig hamar nagyon népszerű lett - már amennyire egy ilyen autó az lehet. Persze mivel az olaszokról van szó ez sem lesz népautó, hiszen még a megjelenés előtt kikötötték, csupán az eladásaik maximum húsz százalékát teheti ki a Purosangue, ráadásul majdnem kétszer annyiért kínálják mint a Lamborghini az Urust. Ezzel szemben már most két évre előre eladták az összeset.
Hirdetés
A Carlex tuningcég már tovább is gondolta a Purosangue modell és egy a Ferrariétól teljesen elütő köntösbe öltöztetné a luxus SUV-ot. Egyelőre csak egy koncepciót adott ki az átalakító vállalat, de a valós autóhoz mindenképpen lesz egy-két szava a maranellóiaknak is. Az olaszok ugyanis híresek arról, hogy nem csak azt szeretik megválogatni kinek adják el az autót, de a járművek utóéletét is figyelemmel követik, a túlzott átalakításokat pedig különösen nem nézik jó szemmel, emiatt került a Ferrari feketelistájára többek között Justin Bieber is. Ha az olaszokat mégis sikerülne megkerülni valami teljesen új születhetne Ferrari címszó alatt. Az ezüst-zöld fényezés a különleges felnikkel megadja az autó alaphangulatát, ami a beltérben teljesedik ki igazán. A fehér-zöld ülések ugyancsak elütnek a megszokott Ferrari színektől, ahogyan a smaragd színű alcantara műszerfal is. Az enteriőrben csupán a kormány közepén ágaskodó paripa emlékeztet arra, miben is ülünk tulajdonképpen. A tuningcég saját elmondása szerint az erőforráshoz nem nyúlna hozzá, így ebben a Purosangue-ban is maradna az eredeti 6,5 literes, V12-es erőforrás, 715 lóerővel.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?