Barbie összetörte a Ferrariját!

A rózsaszín Ferrarit a kerítés fogta meg, miután métereken keresztül blokkoló kerekekkel csúszott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rózsaszín Ferrari nem csak a színe miatt különleges, hanem a típusa miatt is, hiszen az F40 a maranellói márka egyik legritkább autója.

Egy Ferrari F40-es manapság akár 710 millió forintnak megfelelő összegért is gazdát cserélhet, hiszen a bukólámpás autó mára már a szubkultúra szerves részét képezni, formái pedig a nyolcvanas évek végét idézik, így a tehetős retró őrültek előszeretettel vásárolják a típust. Az idei Formula-1-es nagydíj idején a monacói kikötőben például egy dollármilliárdos a jachtján állította ki a saját F40-esét.
Hirdetés

Hirdetés
Ezúttal azonban nem ez, hanem egy rózsaszín Ferrari áll a történet középpontjában. A Barbie őrület ellenére nem a film miatt esett a tulajdonos választása erre az árnyalatra, korábban is ebben a színben pompázott a ritkaság. A baleset az Egyesült Államokban történt az idei Formula Drift rendezvényen Seattle városában Washington államban. Az Instagramra felkerült felvételeken tisztán kivehető, amint az F40 sofőrje túl rövid féktávot vesz, így az ABS nélküli autó blokkolja a kerekeit, majd az ideiglenes takaró kordonoknak ütközik. A kár vélhetően minimális, de egy ilyen ritka jármű esetében ez így is milliós javítási költséget jelenthet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?