Bentley kastély a célközönségnek

Dubajban épült fel az eddigi legnagyobb Bentley kereskedés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A márkának legtöbbet hozó országban épült fel az új kereskedés, ami a világon a legnagyobb Bentley szalon. Ugyanitt: lehulló Flying Spur napfénytetők.

Nem akkora meglepetés, hogy az Emirátusok hozza a legnagyobb profitot a Bentley-nek, a tavalyi év bevételének több mint 10 százaléka onnan származik. Ezért a cég ott építette fel eddigi leghatalmasabb kereskedését. Természetesen Dubaj kellős közepén, a Sheikh Zayed úton áll a 76 ezer négyzetméteres, hatemeletes Bentley kastély. 160 ezer LED dolgozik a külső dizájnon, akármilyen videót is képes lejátszani az épület homlokzata. Nem egyszerű kereskedés, a leendő tulajoknak a Bentley-hez méltó luxus stúdiókban van lehetőségük összeválogatni új autójukat.
Hirdetés
Kicsit keserédes az új épület bemutatása, épp a napokban derült fény egy bosszantó problémára a Bentley Continental Flying Spurral kapcsolatban. A 2007 és 2008 között gyártott amerikai példányok napfénytetejének üvegét nem megfelelően tisztították le a keretbe ragasztás előtt, ezért hajlamosak idővel kiesni belőle. Sajnos elég komoly problémát okozhat, ha például az autópályán hagyja el a kocsit az üveg, ezért visszahívják az Amerikában eladott 127 példányt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?