Budapesti forgalomkorlátozások filmforgatás miatt e hétvégén is

E hétvégén még az M3-as bevezetőjét is lezárják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BKK tegnap arról adott ki sajtóközleményt, hogy a nyár egészén hol várhatók budapesti forgalomkorlátozások, most pedig itt az aktuális információ.

Miután a Budapesti Közlekedési Központ meglehetősen nagy vonalakban vázolta, hogy a nyár folyamán különféle rendezvények, filmforgatások kapcsán hol várhatók forgalomkorlátozások a fővárosban, ma a mostani hétvégére vonatkozó információkat is közzétette.
Ezúttal is Bruce Willis lesz a főszereplő, ugyanis a nevéhez fűződő, „A Good Day to Die Hard” című film forgatása miatt június 30-án, szombaton 11 órától 24 óráig lezárják az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Kassai tér és a Sárrét park között. A forgalom a főpálya melletti szervizúton egy sávban haladhat, ezért a BKK azt javasolja, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihály úti csomópontban hajtsanak fel a városból keletre autópályázók.
Hirdetés
Július 1-jén, vasárnap 0 órától este 22 óráig lezárják a Nyugati téri felüljárót, valamint a Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Alkotmány utca között. Emellett a környéken több helyen megállási tilalomra is számítani kell. A javasolt elkerülő útvonal északi irányban a Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Szemere utca – Szent István körút – Váci út, déli irányban a Váci út – Victor Hugo utca – Pannónia utca – Honvéd utca – Alkotmány utca – Bajcsy Zsilinszky út útvonal.
Mint azt közleményében a Budapesti Közlekedési Központ kifejtette, cél, hogy a filmforgatás idején is a lehetőségekhez mérten zavartalan legyen a forgalom. Bízunk benne, hogy valóban így lesz!
Forrás: Budapesti Közlekedési Központ
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?