Családos iramban? Kombi és egyterű a hét gyorshajtó rekorderei!

Volvo kombival és Volkswagen egyterűvel dupláztak rá a sebességhatárra Bács-Kiskun vármegyében

Nem mindig a drága sportautókkal van a probléma az utakon, előfordul, hogy a hétköznapi járművek tulajdonosai sem bírnak a bal lábukkal. Mutatjuk, mennyibe került az utóbbi napok két legdrágább fotója Bács-Kiskun vármegyében.

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2664-en lépték át; ez a szám hétről-hétre erősen növekvő tendenciát mutat annak ellenére, hogy a jogsértések elkövetőinek legalább 39 000 forint közigazgatási bírságot kell fizetniük. Az egyik heti top-gyorshajtót Tiszakécskén mérték be: a sofőr 106 km/órával autózott 50 km/óra helyett, így neki 117 000 forintos bírságot kell megfizetnie. A másik rekorder a Lakitelekre vezető 4622-es úton hajtott, annak egy településhatáron belüli szakaszán sikerült 112 km/órával elhajtania a kamera előtt egy kombi Volvóval. Ennek az autónak az üzembentartója már egy kategóriával nagyobb, 169 000 forintos bírságra számíthat.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?