Egyedi stílusú modellek is megjelentek a Citroën kínálatában

Az új C-Series kollekció gazdagabb szériafelszereltséget, valamint különleges színeket kínál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A C3, a C3 Aircross, a C4, az ë-C4, a C5 Aircross és C5 Aircross Plug-in Hybrid is rendelhető az egyedi felszereltséggel, ami a Feel Plus és a Shine kivitel közé ékelődik.

A C-Series elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, valamint a kényelemre (comfort), illetve a fejlett kapcsolódási technológiákra (connect). Először 2020 közepén jelent meg a név a Citroën modellpalettáján, akkor a C3 Aircross modellt lehetett rendelni vele. Kevesebb mint két év leforgása alatt világszinten közel 39 000 példány kelt el a kollekció tagjaiból. A 2022-es újdonság az eloxált bronz színcsomag, amely sötét bronz elemekkel teszi különlegesebbé a modelleket. Kívül az első sárvédőkön vagy az első ajtókon elhelyezett dombornyomott feliratról ismerhetők még fel a C-Series tagjai, a felszereltség viszont az adott modelltől és a regionális sajátosságoktól függően bővül. A C-Series modellek most kedvezménnyel is megvásárolhatók, így az egyedi C3 már bruttó 6 420 000 forintért rendelhető. A C3 Aircross C-Series kedvezőbb kezdőára bruttó 7 365 000 Ft. A C4 C-Series bruttó 8 875 000 Ft kedvezményes ártól, az elektromos változat pedig bruttó 13 095 000 forinttól rendelhető. Végül a Citroën C5 Aircross C-Series modellért minimum bruttó 10 840 000 forintot kérnek, a konnektoros hibridért pedig bruttó 15 400 000 forintot kell kifizetnünk.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?