Elárulta a Peugeot, mikor mutatja be az új 3008-at

A Peugeot 3008 hivatalos bemutatójáig már nem is kell olyan sokat várni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptemberben leplezi le a francia márka a 3008-as új generációját, az első modellt a Peugeot kínálatában, amely már az új elektromos platformra épül.

A bemutató időpontjának közeledtével egyre több információt oszt meg a Peugeot a 3008-as harmadik generációjával kapcsolatosan. A franciák közleménye szerint az e-3008 kapja meg először a Stellantis új generációs STLA medium platformját. Az alapjaitól villanyautókhoz tervezett felépítménynek köszönhetően a franciák új szabadidő-autójának hatótávja valahol öt- és hétszáz kilométer között alakul majd, a fogyasztás pedig 14 kWh/100 km alatti érték is lehet.
Hirdetés
Az e-3008 bemutatóját szeptember 12-ére tűzte ki a francia márka, így legkésőbb akkor a pontos adatok is kiderülnek a családi autóról. Annyi viszont már biztos, hogy sokkal sportosabb formát ölt a korábbiakhoz képest a 3008-as, illetve az utasteret is bemutatta a Peugeot korábban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?