Elektromos crossoverek érkeztek a MOL Limo flottába

Villany Hyundai Konákkal bővült ma a MOL Limo gépparkja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2020. augusztus 5-től 30 db Hyundai Kona Electric modellel bővül a MOL Limo autómegosztó flottája.

Még zöldebbé válik mától a MOL Limo flottája. 30 db elektromos Hyundai Kona crossover kerül a mai naptól a bérelhető autók körébe. A Kona immár az ötödik elektromos modell a VW e-UP, a smart EQ fortwo, a smart EQ forfour és a BMW i3 mellett. A legfőbb különbség, hogy a többi villanyautóval szemben a Kona 39 kWh-s akkumulátorával akár 305 km-es (WLTP szerinti) távolságot is megtehetünk. Ezzel elérhetővé válik nem csak a városi, hanem a vidéki autózás is.
Hirdetés
Ekkora hatótávolság már bőven elegendő, hogy akár a Balatonra is leugorjunk a barátokkal, családdal. Fontos, hogy az autókon alapból csak Pest megyei matrica van, ha távolabbra autózunk, akkor a további megyei vagy országos matricákról nekünk kell gondoskodni. Indulás előtt érdemes a +36 36 587 500 számon a 110 menüpontban lekérdezni, van-e a megyein túli matrica az autón, illetve a MOL Limo Facebook oldala is segít, ott a felhasználók rendszeresen megosztják, ha vásároltak országos (leginkább heti) jogosultságot egy-egy autóra. A Liszt Ferenc reptéren és a Lupa beachen továbbra is dedikált parkolók állnak rendelkezésre, azonban az ide autózás feláras. A reptérre 1990 forint, a Lupára 490 forint adódik hozzá a bérleti díjhoz. Felszereltség szempontjából sem lehet panasz a Konákra, rendelkezésre áll a tolatókamera, az ülés- és kormányfűtés, az Android Auto és Apple CarPlay telefontükrözés. Árakat tekintve a havi díjas felhasználók 95 Ft/perc alapon vehetik igénybe, az alkalmi felhasználók pedig percenként 119 forintért. Egy egész napra 15 999 forintért + az első 100 km felett 39 Ft/km díjért érhető el a havi díjas felhasználók számára. Az alkalmi felhasználóknak pedig 19 999 forintot + az első 100 km felett 49 Ft/km díjat kell mindezért fizetniük. Egy huzamban legfeljebb 72 óra bérelhető, de megjegyezzük, ilyen időtartamra már érdemesebb normál bérautót választani, persze nem mindig egyszerűbb, a car sharing előnye épp a rendelkezésre állás is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?