Élményfokozó kiegészítőket kapott a Renault Clio R.S.

R.S. Performance kiegészítőkkel tettték még izgalmasabbá a legerősebb Cliót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lényegében csak a bukócső hiányzik az R.S. Performance csomagból ahhoz, hogy vérbeli versenyautóként léphessen pályára a Clio.


Ha valaki szeretne igazi, kőkemény autóversenyt látni, többek között a Renault Clio R.S. kupasorozatokat érdemes követnie. Amint egy versenyt lát, biztos, hogy felírja a bakancslistájára egy Clio R.S. vásárlását, hiszen már az utcára szánt példányok is vérpezsdítő sportgépek. Ezt az élményt fokozzák az R.S. Performance kiegészítők, ám a Clio R.S. tulajdonosoknak sietniük kell a vásárlással, hiszen az ezt a csomagot csak limitált példányszámmal dobja piacra a Renault.

A csomag nem tartalmazza a motor teljesítménykúráját, viszont optikailag az R.S. 16 tanulmányautót idézi. A 250 darabra limitált csomag részei többek között a feketére vagy vörösre fényezett könnyűfém felnik, ám sokkal fontosabb, ami a lemezek alatt található. Például a szénszálas-műanyagból készülő kagylóülések, amelyek a tömegcsökkentésben segítenek. Emellett nagy teljesítményű fékrendszer és speciális felfüggesztés segít a gyorsabb köridők elérésében, ugyanis a csomaggal még inkább kiváló autó a pályanapokra a Clio.
Hirdetés

A felszereléseket a Renault sportrészlegétől lehet megvásárolni, ahonnan a kiegészítők beszereléséhez szükséges útmutatót is megkapják a vásárlók, továbbá guruló szerszámosláda, szerszámkészlet, nyomatékkulcs, és emelő is kapható, amelyekkel lényegében már egy kis versenyistálló kezdeménye is lehet a tulajoknak. A gyár ígérete szerint hamarosan a Megane R.S. modellhez is elérhetővé teszik az R.S. Performance kiegészítőket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?