Extra Mazdák a tuningshowról: MX-5 Spyder és Mazda2 Turbo

MX-5 Spyder és Mazda2 Turbo Las Vegasban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két érdekes tanulmányt, turbós kisautót és átszabott roadstert állít ki a Mazda a las vegasi tuningshow-n.


A Mazda két tanulmánnyal is készül a kedden, azaz november 1-én nyíló SEMA tuning-kiállításon Las Vegasban, de egyelőre két képet leszámítva alig adtak ki információt az autókról. Szűkszavú nyilatkozatuk szerint bemutatják az “új, agresszívabb megjelenésű” MX-5 Spydert és a Mazda2 Turbót, mely “a cég legkisebb padlólemezén viseli egyik legerősebb turbómotorját”.
A képen versenyautós festésű Mazda2 Turbo is ígéretes, de még izgalmasabbnak ígérkezik az új Spyder, mely mély lökhárítót visel méretes légbeömlővel, és nagyobb felniket kapott ültetett futóművel.
Hirdetés

A kiállításra kerülő MX-5 legkülönlegesebb része azonban a valahol az autó hátulján kifeszített tető, melyről a kép alapján nehéz eldönteni, hogy valójában mekkora részen fedi be, ha befedi-e egyáltalán teljesen az MX-5 farrészét. A rejtélyekre minden bizonnyal fény derül kedden, így azokról és a kiállítás egyéb érdekességeiről is beszámolunk majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?