Ez a BMW mától életeket ment!

Egy BMW 530d modellel segíti a budaörsi sürgősségi szolgálat munkáját a BMW Rack Autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy igazán különleges felajánlást kapott a budaörsi sürgősségi szolgálat, méghozzá egy igen komoly autó képében. Innentől egy BMW 530d modell segíti a 24 órás sürgősségi ellátást, amelyet a helyi márkakereskedő, a BMW Rack Autó ajánlott fel.

Budaörs és Törökbálint körzetében 2001 óta létezik a 24 órás sürgősségi ellátás, amely a mentőszolgálatot, a sürgősségi feladatokat, illetve a háziorvosi ellátás kisegítését végzi a nap 24 órájában. A fontos feladat és a 22 fős budaörsi sürgősségi szakszemélyzet komoly létszáma ellenére a fenti feladatokat eddig egyetlen személyautóval látták el. Ezzel kapcsolatban keresték meg a helyi kereskedőket a mentőszolgálat munkatársai, akik végül sikerrel jártak, nem is akármilyen új autóval bővült a flottájuk. A budaörsi Rack Autó Kft. felajánlásának köszönhetően ugyanis egy vadonatúj BMW 530d állhat szolgálatba, teljes felszereléssel.
Hirdetés
Egy sürgősségi autó felszereltségi igénye ugyanaz, mint egy mentőautónak: ugyanazok az életmentő felszerelésekkel, műszerekkel és gyógyszerekkel érkezik a sürgős ellátást igénylő betegekhez. Kritikus állapotú beteghez való riasztáskor a kék megkülönböztető jelzéssel ellátott mentőorvosi autó tud a budaörsi és törökbálinti körzetben a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban a rászorulón segíteni. Egy BMW 530d tökéletesen lefedi a mentőorvosi ügyeleti autóval szemben támasztott igényeket: gyors, precíz és mindenekelőtt megbízható. Az új autó kulcsait Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. ügyvezető igazgatója adta át. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Budaörs Polgármestere, Wittinghoff Tamás és Törökbálint Polgármestere, Elek Sándor is. „Mikor felkeresett minket a budaörsi mentőállomás, miszerint mentőorvosi autóra lenne szükségük, nem volt kérdés, hogy helyi kereskedőként a segítségükre sietünk. Nekik valóban erős, gyors és biztonságos autóra van szükségük. Ezért büszkén állunk az életmentés nemes ügye mellé és hiszünk benne, hogy ez az autó még sikeresebbé tudja tenni a budaörsi mentőszolgálat erőfeszítésekkel teli munkáját.” – nyilatkozta Rédei Ádám, a Rack Autó Kft. Ügyvezető Igazgatója. File Miklós, a budaörsi mentőállomás és a budaörsi mentőorvosi ügyeletet vezetője köszönetét fejezte ki a Rack Autó Kft-nek: „A sürgősségi ügyeleti autók nagyon fontos kiegészítői a mentési rendszernek és hálásan fogadjuk az új gépkocsit. Az új BMW 530d mentőorvosi egység ezentúl Budaörsön és Törökbálinton szervesen részt tud venni a mentési munkálatok mihamarabbi, gyors és hatékony elvégzésében.“
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2022.12.15. at 15:48
  Permalink

  Minden ilyen fejalánlás jó….csak kérdés szükséges-e egy bmw egy mentőorvosnak ?

  Teszem azt,mondjuk a Rack autó inkább adta volna oda az árát ennek a bmw-nek a Budaörsi sürgősségi szolgálatnak,az meg valószínű tudott volna venni abból a pénzből 2-3 mentőorvosi autót.

  A szervizeket is a Rack állja ?

   • 2022.12.16. at 05:38
    Permalink

    Ez irreleváns,hogy mivan nyugaton…egyre inkább rossz példa,ami ott megy,inkább azt kéne másolni,ami Japánban van,nem azt,ami nyugaton.

    Szóval,mint írtam alapvetően ez egy tökpozitív hír, az a cikkből is kiderült,hogy ez egy mentőorvosi jelleggel felinstallált autó.

    A kérdésem arra irányult, hogy nem-e jobb 2-3 db Skoda/Suzuki/Toyota mentőorvosi autó,mint 1 db bmw mentőorvosi autó ?

    A hvg-s cikk azt írja,hogy ez a bmw 25 millio…hát abból több mentőorvosi ügyeleti kocsi is kijön..de végülis mind1,ajándék lónak ne nézd a fogát,remélem a szervizelési költségeket is a rack viseli,akkor ez így vagy úgy,de egy szép történet!

Vélemény, hozzászólás?