Ez lenne a legdrágább Suzuki Jimny?

Ez most akkor tényleg egy Jimny?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Durva, de ezt is megéltük. A kínai piacon már nem a "nyugati" modelleket másolják, hanem a hazai termékeik arcát helyezik fel azokra.

Mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás? Ez a szállóige jut eszembe, amikor a YiChe garázs munkájára nézek. A kínai tuningcég ugyanis készített egy Suzuki Jimny kabriót. De hát, ha az autó orrára nézünk, akkor nem egy Suzukinak tűnik. Ez pedig azért van, mert a kínai Wey autógyár égisze alatt készülő Tank 300 nevű modell arcát szabták rá. Ami viszont - hiába tagadnák - Jimny koppintás. Vagyis keveredik benne egy kis Ford Bronco és Mercedes G-osztály is. Persze az autó hűtőmaszkjára biggyesztett felirat, a conscience valószínűleg arra utal, hogy tudatos a csavar, hiszen pont ez a jelentése: tudatosság. A Jimnyt egyébként nem forgalmazzák Kínában, a beszerzése és az átalakítása körülbelül 120 ezer dollárba került, ami most közel 49 millió forintot jelent. Nézzétek meg róla a videót!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?