Ez lenne az új Toyota slágermodell?

Kiszivárgott képen a Toyota következő újdonsága

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy néz ki, hogy idő előtt nyilvánosságra került egy elég jó kép a Toyota következő új modelljéről.

A Toyotára is igaz, hogy Észak-Amerikában a terepjáró- és platós pickup modelljeiből él – ezek közül az egyik legfontosabb a Tacoma, amelynek épp a leváltására készül a japán vállalat.
Hirdetés
A cég amerikai pickupjai közül a kisebbik a kép alapján részletgazdagabb karosszériát és jellegzetesebb fényszórókat kap, de az autó jellege annyit nem változik, hogy ne legyen látható a folytonosság. Az olyan részletek alapján, mint a fekete sárvédőívek és a kétszínű fényezés, a kép a TRD Pro csúcsváltozatról készülhetett. Bár a Tacomát eddig csak négy- vagy hathengeres benzinmotorral kínálták, úgy hallani, hogy itt is felbukkan a nagyobb Tundrában már bemutatott i-Force Max hibrid rendszer egy változata, amely jeletős fogyasztáscsökkenést és teljesítménynövekedést ígér. Egyelőre persze sok a bizonytalan részlet, de azt már tudjuk, hogy a típus végleges bemutatója május 19-én lesz – akkor biztosan fény derül a most még hiányzó részletekre is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?