Ezzel a koncepcióval változtatná meg az autóipart a Renault?

Négy képernyővel és 95 százalékban újrahasznosított anyagokból készül majd a hidrogén-Renault

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Videón mutatja meg az új Renault koncepció egyes részleteit a francia gyártó, nem titok, hogy az egész autóipar reformja a cél a modellel. Vajon a képsorokon felbukkanó 4 képernyő segíthet ebben?

Minden egyes felbukkanással egyre vadabb a Renault hidrogént égető koncepciója, amellyel a marketingszlogenek szerint nem csak a márka, de a teljes autózás jövőjét kívánják megmutatni. A jelenlegi videó alatt futó szövegek már egyenesen addig mennek, hogy ezzel a koncepcióval változtatják meg az autóipart a tervek szerint a franciák.
Hirdetés
Az újdonságról továbbra is igen keveset tudunk, sőt, még a videóba bevágott snittek is igen sejtelmesek, de már egyre több részlet rajzolódik ki. Egyértelműen beletették a magukét a dizájnba a franciák, ám továbbra is hatalmas kérdés, hogy mit rejt majd a lemezek alatt a jövő Renault-ja. Május 19-én viszont lehull a lepel, remélhetőleg a mérnökök munkájára is fény derül akkor. Szerinted lesz akkora durranás maga az autó, mint amekkora a felhajtás körülötte?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?