Felküldte a lépcsőn a Lada Nivát, nem az autónak lett baja!

Amikor a Lada Niva keményebb, mint a Szegedi Dóm márványlépcsője: íme a meghökkentő felvétel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy osztálytalálkozó után érezte magát törvényen felülinek egy Lada 4x4 tulajdonosa, aki felhajtott a szegedi Dóm márványlépcsőjén, hogy ott kérje táncra az alkalmi partnerét. A Ladának nem lett baja, ám a lépcső közel sem bírta ilyen jól: íme a videó!

Lehet bőven rosszat mondani a Lada Nivára, avagy későbbi nevén 4x4-re, ám azt aligha érdemes ráfogni, hogy ne lenne strapabíró, vagy épp kiváló terepjáró. Ennek újabb ékes bizonyítéka az a rendőrség kezébe került videó is, amelyről kiderült a rejtély, hogy mégis milyen eszközzel sikerült megrongálni Szegeden a Fogadalmi Templom főbejárata előtt álló, hatalmas lépcsőt. A felvételen egyértelműen kivehető, hogy egy ötajtós Lada 4x4 hajt fel a Dóm kapuja elé, ehhez az utcaszinttől mérve 9 lépcsőfokot kellett megmásznia a terepjárónak.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.05.03. at 21:27
    Permalink

    Hát igen Niva minden is kibír 😉
    Rosszat rá csak a hozzá nem értő analfabéták mondanak enyém 1996-os több mint 300ezer km után is tökéletesen működik 😉 Jaaa és nem hímestojásként bánunk vele 😉

Vélemény, hozzászólás?