Fiat haszonjármű-szalon nyílt a budapesti Hunyadi János úton

A Pappas Auto első haszonjármű-szalonja Magyarországon nyílt meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostantól külön épületben értékesíti a Fiat haszonjárműveit a Pappas Auto Budapesten.


Kifejezetten haszonjármű-szalon és átadó nyílt a Pappas Auto Hunyadi János úti telephelyén a Fiat Professional, azaz a Dobló Cargo, a Fiorino, a Panda Van, Punto Van és a Scudo - áru- és szemlyszállító - modellek számára. A 320 négyzetméteres bemutatótermet mindössze 3 hónap alatt, csaknem 100 millió forintos beruházással húztak fel.
Hirdetés

A Fiatot 5 éve forgalmazó Pappas Auto két ügyvezetője, Nagy István és Reinhard Leutgeb további jubileumokat is említett, a beruházásról, a Pappas Auto (nemzetközi szinten is) első dedikált haszonjármű-szalonjáról pedig - természetesen - igen optimistán nyilatkozott: "Az idei esztendőben két okunk is van az ünneplésre, hiszen a Pappas Csoport éppen 25 éve van jelen a magyar Autópiacon, Pappas Auto Magyarország Kft-ként pedig 10 éves születésnapunkat tartjuk. A jubileumi év értékesítési és szervizszolgáltatásaink bővülése mellett komoly beruházásokat és fejlesztéseket takar. A koncepció része a Fiat Professional szalon kialakítása is. A Fiat kishaszongépjárművei iránt megnőtt kereslet a legfőbb igazolása annak, hogy az olasz márkára érdemes még nagyobb figyelmet fordítanunk."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?