Flottafehérben cégautónak vinnéd a Cybertruckot?

Egy tuningcég máris kezelésbe vette a Tesla Cybertruckot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Cybertruck ha másban nem is, a formatervében biztosan maradandót alkotott, azonban ez nem állította meg a tuningcéget abban, hogy továbbgondolják a pickupot.

Múlt év novemberében adta át az első Cybertruckokat a Tesla a leggyorsabb előrendelőknek, így már kijelenthető, hogy a végleges verzió szinte alig tér el a 2019-ben prezentált koncepciótól. A végletekig szögletes, futurisztikus formaterv önmagában is kellően egyedivé teszi a pickupot, azonban a rozsdamentes acél karosszéria, és a kifejezetten ehhez a típushoz gyártott kerekek sem mindennapiak.
Hirdetés
A T Sportline - amely a világ első Teslákra szakosodott tuningcégeként hivatkozik magára - viszont továbbgondolta az Elon Muskék által megálmodott Cybertruckot, amelyet rögtön le is fóliáztak fehér árnyalatúra, így a végeredmény még különlegesebb lett. Ezentúl a felnikhez is hozzányúltak, ugyanis a fura aero-hatékony takaróelemet hagyományosabb megoldásra cserélték, az ezek mögül kikandikáló piros féknyergek pedig még esztétikusabbá teszik a Cybertruckot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?