Ford lakhatási engedéllyel

Kempingautót építettek a Ford Tourneo Customból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Wheelhouse Leisure az első angol cég, amely átépítette lakóautóvá a Ford Tourneo Customot. A járművet az októberi birminghami lakó- és kempingautó kiállításon mutatják be a közönségnek.


A Transit Custom személyszállító változatát, azaz a Tourneo Custom egyterűt felemelhető tetőtérrel toldották meg az angol Wheelhouse Leisure építészei, a lakóautó így a a háromüléses hátsó pad fölött nagy méretű dupla ágyat kínál. A járműben öt személy utazhat és alhat kényelmesen, olyan berendezésekkel körülvéve, mint kályha, hűtőszekrény, gáztűzhely, mosogató; a mozgó otthont természetesen elektromos hálózati kapcsolattal is ellátták.
A Ford Tourneo Custom lakóautóként nem csak egy családi autó kényelmét és egy nagyobb furgon méretét hozza összhangba, hanem ahhoz még egy egy kempingbusz praktikumát is hozzáteszi. E jármű csupán - érdekes módon - csakis a kisebbik, 4,97 méter hosszú verzióból érhető el, fordulóköre mindössze 10,9 méter, így mindennapi használata nem nehézkes.
Személyautós jellegéből adódóan versenytársainál több kényelmi, szórakoztató és biztonsági felszerelést kínál, a Ford Sync alkalmazás révén különböző eszközeinkről zenét hallgathatunk és kihangosítva telefonálhatunk vezetés közben, a multifunkciós kormány bőrös, elöl és hátul is van parkolóradar, alapfelszereltség a sebességtartó automatika, a ködlámpa és a sötétben automatikusan felkapcsolódó fényszóró; fűthető a szélvédő, valamint elektromos mozgatásúak a fűthető tükrök.
Hirdetés
A minden európai szabványnak megfelelő, 2,2 literes, stop-startos dízelmotorral szerelt lakóautó indulóára 39 995 font (13,5 millió forint).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?