Frissítés érkezik a Teslákhoz, robotpilóta is jöhet

Csütörtökön debütál a Teslák újabb szoftverfrissítése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elon Musk, a Tesla vezére szokásos módon sejtelmes üzenettel harangozta be az e hét csütörtökön kiadandó, komoly újításokat is ígérő szoftverfrissítést.


Még nem tudni, hogy milyen mértékű autonóm vezetésre lesznek képesek a Teslák az e hét csütörtökön érkező szoftverfrissítéssel, ám Twitter-üzenetében a cég elnöke, Elon Musk annyit elárult a 7-es verziójú programcsomagról, hogy "Autopilot" és "Autopilot parking" funkciókkal is bővül.
Hirdetés
Az automatikus parkolás nem komoly meglepetés, ám az önálló vezetésre képesség az lehet. Egyelőre természetesen csak az tudható, hogy "bizonyos körülmények között" félautomatikus vezetésre is képesek lesznek a Teslák. Már csak a körülmények tisztázása van hátra, a részletekre a hét második felében minden bizonnyal fény derül. Az viszont már most biztos, hogy a Model S és a friss Model X szériákhoz is érkező új szoftver friss dizájnú menürendszert is hoz a műszerfalukat meghatározó érintőképernyőre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?