G-arcú sportkupét villantott az AMG!

„Ilyen állat márpedig nem létezik” – mondhatnánk a furcsa AMG koncepcióra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Május 5-én lehull a lepel arról az ingencsak érdekesnek ígérkező AMG modellről, amelyet egy popsztárral együtt terveztek.

Egyelőre csak sötétbe burkolódzó ízelítő képeket mutattak arról a furcsa AMG modellről, amelynek orra egy G-osztályról származik. Világosítva kicsit a képeken már jobban látszik, hogy a szögletes terepjáró orra egy a GT-re emlékeztető kupéban folytatódik, illetve a négyajtós GT hátsójával, illetve ahhoz nagyon hasonló hátsó lámpákkal ér véget. Az sem véletlen, hogy az autónak a Will.I.AMG nevet adták, hiszen a popsztárként híressé vált Will.i.am, azaz William James Adams is részt vett az autó megálmodásában, sőt az sem kizárt, hogy ő a megrendelője az egyetlen példányban elkészülő furcsaságnak. Instagram oldalán egy videót is megmutatott, amelyből még az is kiderül, hogy öngyilkos ajtókkal szerelték fel a járgányt. Arról azonban még nincs információ, hogy milyen motort rejt az orra, de május 5-én ez is kiderül.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?