Gondoltad volna, hogy a Közút munkája vicces is lehet?

A Magyar Közút hasít a TikTokon, íme a legnépszerűbb videóik 2023-ból!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Haladni kell a korral, éppen ezért a Magyar Közút is egy ideje nem csak a nagyobb közösségi portálokon van jelen, de a TikTokon is rengeteg tartalmat tesznek közzé, most pedig összegyűjtötték a múlt évben melyek voltak a legnépszerűbbek.

A platform fiatalabb közösségének, és koncepciójának köszönhetően elsősorban a humoros videók tudnak hatalmas népszerűségre szert tenni, ezek közül is főként azok, amelyek egy aktuálisan felkapott mémre reflektálnak. Nem meglepő módon a Közút fiókján is ezek bizonyultak a legnépszerűbb tartalmaknak, ezekben többek között visszaköszön Ace Ventura, Fekete Pákó, vagy épp a legendás komikus, Hofi Géza is.
Hirdetés

@magyarkozut Minden erőnkkel a simább utakért dolgozunk! Több mint 10 év alatt 8000 km utat újíthattunk fel, ezen felül amikor tudunk, kátyúzunk (lásd előző videónk). Tavasszal folytatódnak a nagyobb, tartósabb munkák. Tartsatok ki! #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Hirdetés

@magyarkozut Mikor műszaki ügyeletes vagy és a gépkezelőt Gábornak hívják. #magyarkozut #nekedbe #nekedbee #nekedbeakaromlatni #nekedbelegyen #nekedbeszeretnémlátni #pusztuljonforyouba #pusztuljonaforyouba #pusztuljonfyba #tel #hokotro ♬ eredeti hang - Turulszarnyon
Hirdetés

@magyarkozut Sok szeretettel küldjük mindenkinek Pákó új dalát! Miközben dúdoljátok, ne feledjétek, csütörtökön durva idő lesz, ónos eső, szakadó hó, szóval csak óvatosan. Részletek az Instagram oldalunkon. #magyarkozut ♬ eredeti hang - Fekete Pákó (official)

@magyarkozut Azazz, végre itt a tél, lehet tolni a Bakonyban is (csütörtöki felvétel)! Hétvégére az évszaknak megfelelő idő lesz (értsd havazni fog), úgyhogy mi folyamatosan dolgozunk majd, de az autósoknak is érdemes lesz óvatosabban vezetni. Nem láttam/láttam hókotrót, felkészültetek a télre csak a hóra nem, túrjad a havat és társai kommentelők csekkolják az ilyen bejegyzésekről készült videónkat (rögzítjük, hogy ne kelljen keresgélni). #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Máté Csordás
A vicces tartalmak mellett persze az edukációra, és a baleset-megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen a múlt évben például a kátyúk keletkezéséről is került fel videó, de a Közút Tiktok oldalát követők arra is választ kaphattak, miért nem jó ötlet az M0-sra a menetiránnyal szemben felkanyarodni. A legnépszerűbb videók közé mégsem ezek kerültek be, hanem egy kamionba csapódó Škoda az M2-es autóúton, illetve egy figyelmes közutas, aki egy teherautónak segítette az útját.
Hirdetés

@magyarkozut Miért nem szabad a belsőből élesen kisorolni egy gyorsforgalmi úton? Mutatjuk! Részletek az IG oldalunkon. #magyarkozut #nekedbe #nekedbee #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #fy #fyp #fypage #foryou #foryoupage #4u #4you #ohno #roadsafety ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.

@magyarkozut Neked apróság, neki nagy segítség. Kis figyelmességgel, mint ahogy azt ezen a dashcam felvételen a kollégánk tette, sokat segíthetünk a többi közlekedőnek. Legyen zen az utakon, mindenki jobban jár! #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ Oogway Ascends - Hans Zimmer & John Powell
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?