Forgalommal szemben szlalomozott az autópályán az idős bácsi!

Majdnem újabb tragédia történt az M0-áson, a Magyar Közút munkatársai viszont megmentették a napot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szemben fordult fel az autópályára az idős bácsi, még a közutasoknak sem akart hinni, hogy forgalommal szemben halad. Videón az elképesztő eset, ahogy kamionok menekülnek az Opel Corsa elől!

Hihetetlen felvételeket tett közé a Magyar Közút az Instagram oldalán. A képsorokat még június 27-én rögzítették a forgalomfigyelő kamerák, amelyen tisztán kivehető, hogy az idős bácsi a menetiránnyal szemben fordul fel az M0-ásra. A szemben érkező járművek azonnal villogni kezdtek az eltévedt Opel Corsának, de a sofőrjét ez nem igazán hatotta meg. A kamionok és személyautók között szlalomozva végül a belső sávba sorolt be Corsa, miközben a szabályosan közlekedők kénytelenek voltak a leállósávba menekülni.
Hirdetés
Az M3-as felé tartó szakaszon végül a Magyar Közút dunakeszi mérnökségének munkatársai jelentették a végállomást az ámokfutó autósnak. A kaszálási munkálatokat végző szakemberek azonnal megállították az idős bácsit, ám még nekik sem akarta elhinni, hogy valami nem stimmel. Végül mégis sikerült meggyőzniük a hitetlenkedő autóst és megfordították az Opelt, miközben leállították a forgalmat. A szakemberek természetesen az esetet jelentették a diszpécsereknek, akik átadták a felvételeket a rendőrségnek. A Magyar Közút az esetből okulva arra kér mindenkit, hogy nagyon figyeljék az útjelzéseket. A gyorsforgalmi utak felhajtói úgy vannak kialakítva, hogy véletlenül sem kell balra nagy ívben kanyarodni, ezt pedig a forgalomtól elzárt területtel is jelölik - meg persze a kötelező haladási irány táblával, ami minden gyorsforgalmi út bejáratánál mindkét oldalon megtalálható.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?