Hatodszor is Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Fizetett hirdetés

Szeptember 23-án ismét Volkswagenek lepik el a Hungaroringet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén is számmisztikával játszik a Volkswagen-találkozó, a hatodik éve rendezett márkatalálkozó tombola-fődíja egy Golf VI, a belépő 600 Ft.


Idén szeptember 23-ára esik a Volkswagen-fanatikus már hagyományos nagybetűs őszi rendezvénye, a Volkswagen-találkozó, melynek helyszene változatlanul a Hungaroring. A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott eseményen szórakoztató programokkal várják az egész családot.
A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, Bora és Vento, valamint a Polo tulajdonosok is egy-egy csokorban, különböző helyszíneken parkolnak majd. A Transporterek és Bogarak az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban gyülekeznek, ahol ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek, este tábortűz és autós mozi is lesz. A nagyszínpad előtti Paddock rész pedig továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt az autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott 300 modell sorakozik majd.
Hirdetés

A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer izgalmas oldtimer, youngtimer és tuning Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a nap során. Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal készülnek a szervezők, késő délután pedig koncert zárja a szombatot. Ezt követően pedig ismét lesz autóátadás, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza.
A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán[/url] olvasható.
Helyszín: Mogyoród, Hungaroring
Időpont: 2017. szeptember 23.
Nyitás: 10:00 óra
Jegyár: 600 Ft
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?