Hazánk legnagyobb Opel márkakereskedése nyílt meg Budaörsön

Kisebb márkák számára is irigyelhető eladással számol a Budaörsön nyitott Opel mamutkereskedés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az M1/M7 autópálya kivezetőjén Nyugat-európai színvonalú Opel márkakereskedés nyílt, nem mellesleg az ország legnagyobbja.


Felfutása után évi több mint 1000 autós eladással számol a Budaörsön nyílt Opel Fábián márkakereskedés, ami a válság óta hiányzó dél-budai, budaörsi láncszemet pótolja az Opel hálózatában. Az M1/M7 kivezetőjén a korábbi Peugeot Fábián átcímkézésével, illetve részleges átalakításával nyílt Opel Fábián autószalon az épület 3500, illetve a bemutatóterem 740 négyzetméterével a legnagyobb hazai Opel márkakereskedése és szervize lett. Egyebek mellet 35 állásos javítóműhellyel, gyorsszervizzel. Jó tudni, hogy a javítóműhely a legmodernebb, nagyszilárdságú acélok hegesztésére is fel van készülve, a fűtött fényezőkamrák pedig csaknem gyári minőséget és rétegvastagságot ígérnek.
Az ünnepélyes megnyitón Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte: „Az, hogy ma egy új Opel márkakereskedést avathatunk fel, azt jelzi, hogy nemcsak a vásárlók részéről, hanem vállalkozói körökben is nagy a bizalom a márka iránt. A válság óta eltelt években sajnos nem az volt a jellemző, hogy szaporodtak volna az autókereskedések – éppen ellenkezőleg – de mostanra a trend megfordulni látszik. A növekvő piacon az Opel tartja a vezető helyét a személyautó értékesítésben és meg vagyok győződve arról, hogy a most megnyitott Opel Fábián márkakereskedéssel pozíciónk tovább erősödik.”
Hirdetés

Az Opel az elmúlt négy évben megszakítás nélkül első volt a személyautó piacon, az idei esztendő lehet sorozatban az ötödik elsőség. Az Opel magyarországi sikereiben kiemelkedő szerepe van a folyamatosan megújuló modellpalettának, amelynek legfrissebb – és nagy érdeklődéssel várt - újdonsága a jövő hónapban érkező, külföldön már vezetett Astra K. Meg persze annak is, hogy Opelből fut a legtöbb hazánkban, sok a márkához kötődő, hű kuncsaft. Ha hazai Opel az Astra F óta már nincs is, a motorgyártásban továbbra is meghatározó Szentgotthárd, az új Astra K motorjai is kizárólag ott készülnek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?