Hóból nem árt a sok – Gymkhana 10 különkiadás

A 10. Gymkhana svédországi jeleneteiből egy hosszabb verzió is létezik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Gymkhana 10 nyitójelenetének hosszabb változatát is megosztotta a nagyvilággal Ken Block és csapata.


Talán még élénken él az emlékezetetekben a Gymkhana 10. epizódja, annak is a nyitó jelenete. Egy kikötözött Ford Fiesta WRC tapossa le körben a havat a messzi északon, majd elszabadul és jönnek a látványosabbnál látványosabb pörgések, forgások, ugratások.
Hirdetés

Kapunk egy jéghideg tóba ugró őrültet, hóemberrohamot, és feltűnik a színen az ifjú Solberg is egy másik Fiesta WRC versenyautót terelgetve abban az ominózus svédországi jelenetben. Ám létezik belőle egy hosszabb változat is. Új kameraállásokkal, eddig nem látott jelenetekkel, és úgy összességében más a vágás is, tehát a már látott jelenetek is másnak tűnnek. Remélhetőleg a többi helyszínről is mutatnak majd hosszabb videókat, hiszen a világ több pontján is forgattak az őrült masinákkal. Ken Block elárulta korábban, hogy a 10. rész két évig készült, és óriási munka volt elkészíteni. A végeredmény láttán persze mi is örvendezünk, nem csak az alkotók. Nézzétek most meg a hosszabb svédországi jelenetet is!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?