Idén is lesz: Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show

Március utolsó előtti hétvégéjén AMTS, autós-motoros szezonnyitó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén jubileumi, 10. évadjához érkezett hazánk legnagyobb autós-motoros kiállítása, vására és show-ja. Az összesen 10 rendezvényt tömörítő Autó, Motor és Tuning Show március 20-22. között lesz a Hungexpón.


Megszokott helyszínen, a Hungexpo területén, annak hét pavilonjában és szabadtéri területein, összesen 92 ezer m2 kiállítási területen nyit március 20-án pénteken és tart 22-én vasárnapig a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show, 2015. Több mint 2000 kiállított jármű lesz megtekinthető, izgalmas show és rengeteg látnivaló mellett. A rendezvény három napja alatt a korábbi évekből megszokottan folyamatos színpadi, beltéri és kültéri programok, valamint bemutatók ígérnek kivételes szórakozást a család minden tagja számára! Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett! Újdonság az AMTS és a Használtautó.hu közös hirdetési felülete, ami az amts.hasznaltauto.hu címen érthető el. Eladnád tuningolt járműved, netán még az Autó, Motor és Tuning Show-ra is kivinnéd? Most itt a lehetőség, hogy egy remek alkalmazással még hatékonyabban hirdethesd a Használtautó.hu oldalain! Nem kell mást tenned, mint az autó hirdetését feltölteni a Használtautó.hu rendszerébe, majd annak linkjét elküldeni a megmutatom@amts.hu címre. Az adminisztrátorok átnézik a hirdetésed és hamarosan e-mailben visszajelzést kapsz járműved felkerüléséről! Arra is van mód, hogy tuningautódat kiállítsd az AMTS-en, ehhez mindössze egy levelet kell küldened a show@carstyling.hu címre annak hirdetési kódjával. Ott is mutathatod, akár el is adhatod, de az AMTS-enn még akár nyerhetsz is egy autót. Ugyanis a 2010-es és a 2014-es évhez hasonlóan idén ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen a Carstyling.hu tuning garázsából gurult ki! Konkrétan a tavaly épített Volkswagen Scirocco a nyeremény - itt olvashatod, hogy miként lehet akár a tiéd is.
Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, az alább és persze a rendezvény weboldalán is megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu[/url] híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!
Hirdetés
Ne feledd tehát: több mint 92 ezer négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal, és rengeteg exkluzív érdekességgel vár szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 20-22. között Budapesten, a Hungexpo területén az Autó, Motor és Tuning Show, 2015!
Mi minden lesz az Autó, Motor és Tuning Show, 2015 felhozatalában?
  1. Carstyling.hu Tuning Show 2015 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye. A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, a Tuning Show idén is számos közkedvelt programmal várja a nagyérdeműt. A rendezvény Európában egyedülálló, autós nagyszínpadán nagy szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, továbbá vendég lesz Európa tuning szépségkirálynője, Veronika Klimovits is! Az évről-évre népesebb külföldi vendégautó-tábor, valamint az új hazai építések tekintetében egy további tuning pavilon nyílik a rendezvényen, a fő csarnokban pedig több autómárka és importőr standját, valamint legújabb autóit tekintheti meg a nagyérdemű.
  2. Autómárkák, importőrök kiállítása - 2015 legújabb szalonautói. A két éve indult új tematika szerint, idén is nagy számban jelennek meg az autós importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott exkluzív modell és tanulmányautó kíséretében.

  3. Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása. Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát.

  4. GYMKHANA Országos Bajnokság – Exkluzív szezonkezdő verseny! Ahogyan már harmadik éve hagyományosan, idén is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Ken Block által híressé tett autós sportág, a GYMKHANA idei első versenye nemzetközi profikkal, sok száz lóerős autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas, nemzetközi viadal formájában valósul meg a kültéren! A szezonkezdő versenyt óriás led kivetítők mellett, 2500 fős lelátóról követhetik végig a látogatók. A legbátrabbak pedig a pilóták mellé is beülhetnek a Gym-Taxi keretei között.
  5. 
EMAT 2015 - Rusty Rodders Hot Rod Show és Devils Motor Show. Az önmagában is egyedi színfoltot képviselő, Magyarországon egyedülálló Hot-Rod és Custom Bike show 19 éves múltra tekint vissza, résztvevői pedig Európa-bajnoki címmel, világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A rendezvény a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és a Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság (Rusty Rodders Hot Rod Show) fordulója egyben. A nemzetközi megmérettetésen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek.
  6. Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye! A Stunt Riding sportág nagyteljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik. A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetően 2009-től a világon először Magyarországon nyílt lehetőség a versenyzők számára, hogy hivatalosan a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkőzhessenek meg a helyezésekért. A rendkívül látványos sportág évkezdő fordulója idén is az az AMTS részeként megrendezésre!
  7. 
Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás. Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezető beosztásban. A motorizált kor évszázados történelméből olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az első magyar motor készítője, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója. A jelent egyebek mellett Tárnok Zsolt, olasz luxusautók tervezője, Németh Gábor a Mercedes B osztály egyik formatervezője, Palkovits László, a Knorr-Bremse európai kutatás-fejlesztési vezetője vagy éppen Bocsi Attila a Peugeot 508 RHX tervezője képviselik. Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A kiállítás számos hírességgel, a tavalyihoz képest jelentősen kibővített területen kerül megrendezésre.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?