Ilyen csúnya egy frontális ütközés

Videó: az Infiniti sofőrje megúszta a durva frontális ütközést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezen a fedélzeti kamerás felvételen látszik, hogy valós körülmények között mennyire durva egy frontális ütközés.


Szépen halad a sor, záróvonal van, senki nem próbál meg előzgetni. A belsőkamerás felvételt készítő autó is normálisan megy a pótkocsit húzó kamion mögött, amikor a kamiont leverik az útról. A szemebjövő Infiniti EX (vagy az újabb QX50) sofőrje a beszámoló szerint elaludt vezetés közben. Ahogy látszik, bőven nem volt teljes az átfedés, relatíve kis felületen érintkezett a SUV a kamionnal.
Hirdetés
Megdöbbentő mekkora erőhatások lépnek fel, de ez itt nem szimuláció, nem bábuk vannak bekötve a biztonsági övvel. Az akció pár másodperc, utána a helyi technót a felvételt rögíztó autó vészvillogója töri csak meg, és ez megy jó 10 percen át. Szerencsések a bent ülők, hogy kisebb sérülésekkel megúszták. Az Infinitit vezető hölgy sokkos állapotban került kórházba A baleset még szeptemberben történt Oroszország Krasznodar körzetében, de csak most tették közzé a felvételt a videomegosztókon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?