Ilyet még nem láttál! Fürdőkádból versenyautó

Videón driftel a zuhanyrózsás fürdőkád

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meglehetősen fura külsejű, de annál látványosabb versenygokarttal állt elő Hannes Roth az egyik hegyi driftversenyen.


Bizonyára sokak számára ismerős a Red Bull által elindított röpnap, ahol egy stégről nekifutva kell minél messzebb repülni majd vízbe landolni egy egyedileg megépített guruló, repülő szerkezettel. Megjelenésre ehhez hasonló, szerkezetileg viszont versenyautókat megszégyenítő gokartot épített Hannes Roth, aki egy hegyi driftversenyen állt rajthoz a négyütemű, 120 lóerős motorkerékpár blokkal szerelt járgányával.
Hirdetés

Nem volt elég, hogy egy fürdőkádat szerelt maga köré, azt még zuhanyrózsával és mosdókefével is ellátta, hogy teljes legyen az összkép. Az alábbi videó jól szemlélteti a dinamikát és a nézők is fütyülve, tapsolva fogadták a nem mindennapi látványosságot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 13:16
    Permalink

    Pedig ez Kempi…nagyon átszellemült képet vág, biztos kommentelés közben is ilyen. Ő a magyar kommentelők Havas Henrikje. Biztos rágcsálja a szemüvege szárát is, miközben elmélkedik. De már ő is belezavarodik a hazugságaiba, ahogy írod is. Neked is jó hétvégét:)

  • 2017.10.28. at 13:16
    Permalink

    Ez csak egy Suzuki motoros gokart, neki ennel SOKKAL jpbb van! Alitolag. 300 loeros turbos gepe van azzal szokott a sajat elmondas szerint “palylazni” csak azt nem arulja el hogy hol. Nem is ertem miert. 🙂 En a Vaci ut piroslampas reszeire gondolok az lehet az o palyaja. PEdgi 1x azt mondta hogy tok felesleges 300 lo a varosba, akkor minek? Meg hogy a tobb millio vasarlo igazolja hogy a VW jo auto. Nemrtem a mennyiseg hogy befojasolja a minoseget, de akkor minek vett SAAB-ot ha az a marka mar vagy 3x megdoglott? Hol vannak a millio elegedett SAAB-osok? Annyi PAPRADOXON hogy ezt mar csak o tudja kezelni! De lassuk hogy!!! Ezuton kivanok mindenkinek vidam 7veget! Neked is Mister Paradoxon!

Vélemény, hozzászólás?