Ismét 400 forint alá megy a benzin

Szerdától a benzin és a gázolaj is olcsóbb lesz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A várakozások szerint mérséklődik a gázolaj ára szerdán, meglepetés, hogy a benziné is apad, utóbbié ráadásul jelentősebben.

Volt tartalék az üzemanyagárakban, szerdán a benziné 4, a gázolajé 3 forinttal csökken. Az árapadás a korábbi várakozások után főként a múlt héten 5 forinttal drágult 95-ös esetében meglepetés, ugyanis a nemzetközi árváltozások ezúttal nem indokolnak ilyen mértékű ármérséklést. Ezen persze aligha bánkódhatunk, lényegesebb, hogy szerdától ismét 400 forint alatti, 399 forintos átlagáron tankolhatunk majd benzint, a gázolaj ára ugyanakkor 414 forintra mérséklődik.
Hirdetés

Ha az idei évet nézzük, a benzin esetében 1 forintos drágulás, az eddig változatlan árú gázolajnál 3 forintos ármérséklés lesz látható a hét második felétől. A tavaly januári, azaz egy évvel korábbi szintekhez képest ugyanakkor a benzinnél látható jelentősebb, 14 forintos (3,4%-os) árapadás, míg a dízelnél mindössze 1 forintos (0,2%-os). Kár, hogy az egyes kutak közötti áreltérések ennél jóval jelentősebbek, akár literenkénti 20-30 forintosak, így bár szerdától olcsóbban tankolhatunk, továbbra sem az üzemanyag-vételezés idejére, hanem annak helyére ajánlott elsősorban figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 15:18
  Permalink

  A törés elmozdulás nélküli, 12 hétig volt gipszben.Köszönöm az ajánlásod, már találtam is kettőt a gyógyászati boltban, meg is vettem.Az orvosom azonban azt mondta, próbáljam használni fokozatosan a csuklóm, szép lassan terhelve.
  A gipsz igen megviseli, most kezd / 2. nap/ “éábredezni a csuklóm, de vezetni muszáj. Jól is ment, kicsit vigyázok a tempóra, hogy kiszámíthatóbb legyen a ritmus. Köszönöm a segítséged!!

 • 2017.10.29. at 15:18
  Permalink

  Ha elmozdulás nélküli, akkor nem olyan vészes. Ha tényleg kell, akkor sportorvos (általában ők foglalkoznak ezzel, h a kedves sportoló a gipsz/sín levétele utáni 2-3 hónapban már tudjanak edzeni), elküld gyógytornára meg mond valami csuklószorító márkát/tipust. Ha meg nem akarsz elmenni orvoshoz, akk gugliba beírod h egészségügyi csuklószorító. Lehetőleg olyat keress, ami hüvelykujjat is rögzít, tudtommal scaphoidea törésénél a gipszet is addig alakítják ki.

  csak pár találat:
  [url]http://gyogyaszati.hu/termekek/sport-fittnessz-es-masszazs-termekek/9/csukloszoritok-csuklobandazsok/124/page=1[/url]

  [url]http://www.medident.hu/csukl%C3%B3szor%C3%ADt%C3%B3/106-csukl%C3%B3szor%C3%ADt%C3%B3-elasztikus.html[/url]

  [url]http://www.pingvinpatika.hu/gyogyaszati+segedeszkozok/polyak+szoritokotesek+1/[/url]

  Mint ahogy azt az utolsón is látod, gyógyszertárakban kaphatók. Vagy ott van Gé általi verzió.

 • 2017.10.29. at 15:18
  Permalink

  Szerintem készen nem fogsz kapni normálisat. Egyszerűbb ha kéznél van valaki naponta egyszer és befáslizza, ha ért hozzá olyan fixre is tudja kötni mint a gipsz.

 • 2017.10.29. at 15:18
  Permalink

  Pilóta társaim!
  Elmozdulás nélküli sajkacsont törésem volt, ma vették le a gipszet. A könnyített gipszszel is vezettem, de most nélküle is szeretnék, de valami csuklószorító jó lenne. Ha valaki járt már így, kicsit segíthetne, hogyan könnyíthetném meg a vezetést. De ne azt írjátok, hogy menj gyalog/ Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?