Itt az új örület, a LED fényben úszó felni

Felni LED díszkivilágítással

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igazából nem igényel sok kommentárt a legújabb tuning-őrület, mert akinek már az autó alatti neonfény sem jött be, annak a LED világítású felni sem fog tetszeni.

Amikor a szerkesztőségben megnéztük az alábbi videót, szinte kivétel nélkül ugyanarra gondolva néztünk össze: hogy is élhettünk eddig ilyen, LED világítású felnik nélkül?
Persze, nem esnénk át a ló a másik oldalára, hiszen tudjuk, van élet a küszöbök alá tett neonokon is túl, ez egy speciális tuning-irányzat legújabb remekműve, és léteznek ennél durvább, úgynevezett PimpStar kerekek is, amelyeken különféle színes mintázatok, de akár feliratok is megjeleníthetők.
Noha a világított kerék kissé meredek ötletnek tűnik, a feltűnési viszketettségben szenvedők mellett az oldalütközésektől tartók is rágerjedhetnek, így ugyanis biztosak lehetnek abban, hogy autójuk a sötét mellékutcákban sem lesz észrevétlen. Másokat talán pont ez aggaszthat, ugyanis kérdéses, hogy ilyen díszkivilágítással az autó mennyire zavarja a forgalom többi résztvevőjét. Túlzottan aggódni egyelőre nem szükséges, vélhetően nem árasztják majd el ezerszám az utakat a fénypompát kedvelő tunerek.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 10:22
  Permalink

  Komoly ízlésficam kell egy ilyen világításhoz.
  Majd ha rossz látási viszonyok között egy ilyen tuning-huszár miatt megy fának valaki gyerekkel a hátsó ülésen, akkor újra megkérdezném a lelkesedőket.

 • 2017.10.31. at 10:22
  Permalink

  Ez így tényleg röhej… mondjuk egy szolidabb csíkot el tudtam volna képzelni felni-perem szerűen, mint annó a foszforos világítós gumi, amit bele vulkanizáltak a gumiabroncsba. Vagy annak a gagyibb változatát, mikor a felni szélét festették be, ilyesmi anyaggal:D

 • 2017.10.31. at 10:22
  Permalink

  Jézusom! Hát igen itt van a jövő előttünk! Ilyet se láttam még, gyönyörű szép az biztos! Nekem is kell ilyen! De nem értem az ilyen köcsög törvény hozókat miért nem legálisak az ilyen dolgok ? 20 év múlva meg minden kocsi ilyen lesz szerintem mint a filmeken. Nem kellenek ilyen ledek, ahhoz hogy elvonják a figyelmet, hát elég ha megy egy jó nő az utcán, vagy egy ritka luxus autó szerintem.

Vélemény, hozzászólás?