Ittas BMW-s okozott balesetet kamera alatt: elhajtott, de hiába

Videó: fáj nézni a balesetet, amit egy ittas sofőr okozott a napokban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Féltette a jogosítványát, úgyhogy átadta a szintén ittas, vezetéstől eltiltott testvérének a volánt egy öreg BMW tulajdonosa. Később balesetet okoztak, majd a rendőröktől félve elhajtottak a helyszínről, mindezt egy térfigyelő kamera alatt.

A hét talán legfájdalmasabb autós videója látott napvilágot ma, a sztori egy rendőrségi bejelentéssel kezdődött október 6-án délután. Egy személyautó tolatott neki egy másiknak Hajdúdorogon, a balesetben senki sem sérült meg, ám két autó is csúnyán összetört. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy a kárt okozó gépkocsiból három, láthatóan ittas férfi szállt ki. Tanakodtak kicsit, majd amikor felmerült, hogy a vétlen járművezető értesíti a rendőröket, sietve visszaültek és elhajtottak a helyszínről.
Hirdetés
Az ezüst színű BMW 318d egy órán belül előkerült, annak 40 éves tulajdonosa egy helyi ismerősének udvarára parkolta le az autót a baleset után. Kiderült, hogy bár jelen volt az ütközéskor, nem ő tolatott neki a másik autónak, hanem testvére, akinek azért adta át a BMW kulcsát, mert ő ivott. Ez eddig még rendben is lenne, ám annak ellenére tette mindezt, hogy testvére is fogyasztott alkoholt, illetve köztudottan véglegesen eltiltották a vezetéstől. A baleset után viszont, amikor úgy döntöttek, hogy nem várják meg a rendőröket, már nem szórakoztak a szerepcserével, ekkor a videón is jól láthatóan a 40 éves tulajdonos vállalta a sofőr szerepét, ittassága ellenére. A rendőrök előállították a testvérpárt a rendőrkapitányságra. Az autó tulajdonosának járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés tiltott átengedése vétség, míg 31 éves öccsének járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt kell felelnie. Az esetről készült térfigyelő-kamerafelvételt alább nézhetitek meg.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?