Jön az új Mitsubishi Colt!

Örülhetnek a kisautóra vágyók, jövőre bővül a kínálat Európában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

10 év után újra támad a B-szegmensben, tehát a kisautók között a Mitsubishi. Egy jól csengő név, a Colt tér vissza.

Még épp időben tér vissza a Colt név a Mitsubishi kínálatába, hiszen legyünk őszinték, kezdett már megkopni az emléke. Pedig 1962-től sok generáción keresztül vált egyre ismertebbé a modell. A legutóbbi modellgenerációból – amit Európában is gyártottak – több mint 40 ezer darab talált gazdára a régióban 2004 és 2014 között.
Hirdetés
Természetesen az új generáció bőséges felszereltséggel, illetve a legmodernebb technológiákkal és érkezik majd 2023 őszén a Renault törökországi Bursa üzeméből. Az új Colt ugyanis a Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance CMF-B padlólemezére épül, amelyre az ASX crossover is. „2023-ban már sokkal több ügyfelet tudunk majd megszólítani, amikor a Space Star és az Eclipse Cross PHEV mellett az új Colt és a korábban bejelentett új ASX is piacra lép. A Mitsubishi Motors nagy hagyományokra tekinthet vissza a B-szegmensben, és ez összecseng a COLT nevével. Megalapozott hát a várakozásunk, hogy az autó új fejezet ír a Colt és a Mitsubishi Motors márka gazdag európai történetében” - nyilatkozta Frank Krol, a Mitsubishi Motors Europe elnök-vezérigazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?