Katasztrófa, ami az illegális találkozón történt

Nem adta ki a drift, elgázolt 15 embert a Mustanggal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szörnyű vége lehet, amikor valaki nem ismeri saját és a technika határait. De nem csak ez okozta a problémát a bevásárlóközpont parkolójában, a tömeg reakciója rémisztő.


Tömegével találunk olyan felvételeket, amiken illegális találkozókat elhagyó izomautósok fitogtatják az erejüket és nem ritkán rosszul sül el a dolog. Kevés esetben történik azonban személyi sérülés, de előfordul, ahogy az a napokban is történt a coloradói Lakewoodban. Az egyik bevásárlóközpont parkolójában gyűltek össze az autósok egy röpke meetingre, pontos számokat nem tudni, de a videóból jól látható, hogy tömve volt a K-Mart parkolója.
Hirdetés
A találkozó egyszer csak átcsapott driftelésbe, vagyis inkább gumiégetésbe és többen elkezdtek pörögni a tömeg közepén, köztük a videón is látható 2005-ös Mustang Convertible. A hírhedten rosszindulatú izomautó sofőre túlvállalta magát és az egyik forduló nem adta ki, a tömegbe hajtott. 15 embert gázolt el, akiknek a sérüléseiről nem tudni részleteket, de elnézve a felvételeket, néhányuk súlyos, akár csonttöréssel végezték. Ez már önmagában katasztrófa, innentől viszont minden eldurvult, a tömeg rárontott a Mustangra, esélyt sem adva a sofőrnek, hogy kuszálhasson. Megijedt a lincselő tömegtől és megpróbált elhajtani, de nem jutott sokáig. Az autót szétverte a dühös tömeg, a tulaj sorsa ismeretlen, de a Lakewood-i rendőrség vizsgálja a történteket. Elfogadhatatlan az, amit tett, ugyanakkor az is mindenféle épeszű megoldással szembemegy, ahogy a tömeg reagált a történtekre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 15:23
    Permalink

    Egy csapat redneck múlatta az idő szombat este a plázában. Ha kimentek a “hangárba”, ugyanezt tapasztalhatjátok idehaza is, csak 10+éves Mustang helyett 10+éves bímmerekkel csinálják ugyanezt.

    Ami viszont inkább szánalmas az az, hogy mindenki telefonnal a kezében rohangászik, mint egy csapat majom 🙂

Vélemény, hozzászólás?