Katonás ruhát öltött a Mini

Együttműködésre lépett a Mini és a Katona József Színház

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptember 7-én újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarországon a Mini története: a brit prémium márka hazai forgalmazója együttműködési megállapodást kötött a Katona József Színházzal.


A Mini idén januárban definiálta újra és kezdte el magasabb szintre helyezni hazai jelenlétét. Elindította márkanagyköveti programját, folytatásként pedig a napokban a Katona József Színházzal való partnerségét jelentette be. A Mini és a színház közötti megállapodás értelmében a két márka egymást támogatja a 2017/2018-as évadban, közös programok kialakítását is kezdeményezik.
Hirdetés

Máté Gábor, a Katona igazgatója elmondta: "A Katonában hagyományosan azon vagyunk, hogy új utakat keressünk a színpadon és azon túl is. Úgy vélem, ez az együttműködés is jó példa erre: két, teljesen más területen működő, ugyanakkor folyamatos innovációra törekvő partner közös munkájáról van szó. Külön öröm számomra, hogy egy olyan, nagy hagyományokkal bíró márka, mint a Mini döntött úgy, hogy a Katona értékei mellé áll, s bízom abban, hogy a nonprofit szféra és a versenyszektor ez a találkozása mintát mutathat".
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?