Ken Block körberajzolja a rendőröket a Gymkhana 6-ban

Láttad már? Ken Block 650 lóerővel csapat a Gymkhana 6-ban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megjelent a Gymkhana 6, Ken Block összkerekes Fiestája már 650 lóerős és 1,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. Persze nem ez a nagy szám!

Miután Ken Block a Gymkhana 5-ben San Francisco utcáin csapatott, ezúttal a ma, azaz november 11-én megjelent hatodik epizód esetén ki sem derül, hogy a helyszín hol van.
Most nem arra, hanem a teljesen új akadályokra, a körbedriftelhető rendőrségi Lamborghini Aventadorokra, a Segwayekre állított zsarukra, meg persze a konténerekre és a nem minden esetben veszélytelen tereptárgyakra helyezte a hangsúlyt a nem csak volán- és pedálzsonglőrködésben jeleskedő, hanem a filmet is önmaga rendező Ken Block. Fiestája amúgy 650 lóerős, összkerékhajtású és szekvenciális váltós, az elfüstölt abroncsok 18 colos Pirelli P Zerók. Bár a Gymkhanában messze nem az a lényeg, 100 km/órára 1,8 másodperc alatt gyorsul. Felfoghatatlan, így nincs is más teendő, mint tátott szájjal megnézni az alább látható Gymkhana 6-ot.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?