Kép a belsőről és hír a tovább élő a B-osztályról

Újdonságok a Mercedes B-vel kapcsolatban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sikerült lefényképezni a kecskeméti B-osztály műszerfalát, a szendvicspadlós autó a Távol-Keleten kezd álnéven új életet.

A Mercedes és a kínai BYD cég elektromos autók fejlesztésére kötött megállapodást, a feladatot úgy osztották fel, hogy a kínaiak készítik a hajtásláncot, a Mercedes adja a műszaki alapot. Az fog történni, hogy az európai gyártás kifutását követően a szendvicspadlós A- és B-osztály gyártásához szükséges szerszámokat átszállítják Kínába, ahol az új, közös elektromos autó gyártásához használják majd fel azt. A kettős padlólemez ideális a lítium-ion akkumulátorok elhelyezésére, a belső égésű erőforrások helyére kerül majd az első kerekeket hajtó elektromotor. Természetesen az autó új külső- és belső megjelenést kap majd, hiszen azt egy, ma még nem ismert márkanéven fogják forgalmazni, még az is lehet, hogy világszerte. A kínai BYD vezető az elektromos autók terén, és ezt a tapasztalatot összes fontos piacán szeretné kihasználni a Mercedes. Ennek a hírnek az olvasása közben bukkantunk az új B-osztály belsejéről készült képre. A felső részt borító takaró és a hiányzó légrostélyok ellenére is látható, hogy a jelenleginél elegánsabb lesz a belső tér, stílusában az új E-osztály felé orientálódik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?