Kicsit Audi, kicsit Hyundai az új Mazda6

Első képeken az új Mazda6

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan hivatalosan is bemutatkozik az új Mazda6, íme végre néhány értékelhető kép a Takeri tanulmány formavilágából egész sokat átörökítő középkategóriásról.


Rengeteget írtunk már a Takeri koncepcióról, a Mazda japánoktól tán szokatlan agresszív marketingstratégiával vezeti fel az augusztus végi Moszkvai Autószalonon szedánként debütáló, majd szeptemberben, Párizsban már kombiként is reflektorfényben fürdőző új hatosát (ötajtósról egyelőre nincs információ). Részletek, sejtelmes fotók és videók után most megjelentek az első valóban beszédes képek, s ezek alapján elmondható: izgalmas, mindenképp feltűnő jelenség lesz a harmadik generációs Mazda6.
Hirdetés
Elöl mosolygós, hátul elegánsnak szánt krómcsík fut, a fényszórók elképesztően keskenyek, a sárvédők fokozottan hangsúlyosan domborodnak, dinamikát tükröz a Kodo dizájnirányzat, a "mozgás nyelve". A lemezek alatt a CX-5-ben már mindenestül munkába fogott Skyactiv technológia hivatott üzemanyagot spórolni és környezetet védeni, olyan újdonságra, mint például turbós benzinmotorra - egyelőre - nem érdemes számítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?