Kiderült, mikor érkezik a Suzuki Swift következő generációja?

Egy pletyka szerint már jövő tavasszal bemutatkozik a vadonatúj Suzuki Swift

Kémfotókon már láthattuk, egy japán magazin szerint pedig a közeljövőben már álca nélkül is megnézhetjük majd a Suzuki Swift következő generációját. Hivatalos bejelentés ugyan még nincs, de elképzelhető, hogy van valóságalapja az állítólagos időpontnak.

A korábban napvilágot látott kémfotók alapján két dolog is egyértelmű: az új Suzuki Swift lényegében elkészült, de a japánok nagyon nem akarják, hogy lássuk. Nem csak a külleme titok viszont a lassan 20 éve változatlan sziluettet megtartó kisautónak, hanem az adatai is: még az sem nyilvános, hogy megtartja-e a korábbi generáció platformját, vagy teljesen új alapokon érkezik, a motorkínálatról pedig még tényleg csak találgatásokra bukkanhatunk az interneten. Eddig ugyanez volt a helyzet a bemutató időpontjával is, ám a japán Best Car magazin egy meg nem nevezett forrásból arról értesült, hogy Japánba már 2023 tavaszán megérkezik az újdonság.
Hirdetés
A magazin jelentése szerint legkorábban áprilisban, de legkésőbb júniusban rántják le a leplet az újdonságról, amely néhány hónappal később az európai piacra is megérkezik majd. Természetesen biztosra venni nem kell ezeket az információkat a hivatalos bejelentésig, ám az álcázott prototípusok késznek tűnő állapota és a jelenleg futó modell közelgő hetedik születésnapja alapján valóban reálisnak tűnik, hogy már nem kell sokat várni az új Swiftre. Természetesen így a külsejével kapcsolatban is csak találgat az autósvilág, ám érdemes lehet egy pillantást vetni az SRK Designs alábbi elképzelésére is, amelyen számítógépes utómunkával távolították el az álcafólíát: szerintük így fog majd kinézni a következő Swift.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?