Kínába mennek a legexkluzívabb Bentley szedánok

Bentley Continental Flying Spur különkiadás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A brit Linley dizájncég stafírozta ki saját ízlésének megfelelő fabetétekkel és kiegészítőkkel a Bentley Continental Flying Spur luxuslimuzint.


A főként bútorokat és otthoni kiegészítőket forgalmazó brit Linley[/url]-t bízta meg a Bentley a legújabb Continental Flying Spur különkiadás elkészítésével.
A cég Santos rózsafára cserélte azokat a felületeket, ahol egyébként gesztenye- vagy diófa betétek találhatók az autóban, a műszerfalon, a középkonzolon és az ajtók felső szegélyén. A fába applikált Linley-logók rozsdamentes acélból készültek.
Linley-motívumok a piknikasztalokon és máshol is találhatók az autón, többek között a hátsó ülésbe épített humidoron (szivartároló dobozon), míg a csomagtartóba ilyen márkájú, kasmír takarót tartalmazó bőrtáska került.
Ebből a modellből alig tíz darabot készítenek, és mindet Kínába szállítják, ahol a legtöbb négyajtós modellt értékesíti a Bentley. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a Linley-verzió mennyivel lesz drágább a 151 ezer fontos (~53 millió forintos) Continental Flying Spur Speed alapmodellnél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?