Kis BMW kupé és nagy BMW kabrió erős tuninggal

AC Schnitzer: célkeresztben a BMW 1M Coupé és a 650i Cabriolet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

BMW 1 M Coupé és 650i - mindkét modellhez komplett programot kínál az aacheni tuningcég.

A BMW 1M Coupét és a 650i Cabriolet-t szabta át saját szájíze szerint a német AC Schnitzer.
A kis kupé teljesítményét 400 lóerőre, míg a 650i V8-asát 407-ről 540 lóerőre emelik. A motorokat és a motorteret is kicsinosítják, a kupéhoz első pillantásra dupla végűnek tűnő Racing, a kabrióhoz egy-egy ellipszisben végződő Sport Trim fantázianevű kipufogórendszert készítettek.
Ezek mellett vétek lenne kihagyni az új fékrendszereket, az 1M-ben elöl hat, hátul négy dugattyú harap a nagyobb méretű tárcsákra harapáshoz, a méretesebb kabrióban elöl nyolc dugattyút működtet a rendszer. Ugyancsak jól jön a sportfutómű: a kabrióban ez ültetést és keményebb rugókat tartalmaz, míg a kupé versenypályáról származó, számos paraméterét tekintve állítható komplett rendszert kap.

Az optikai elemek sem hiányoznak az átalakításból: karbon légterelők, diffúzorok és egyéb aerodinamikailag fontos kiegészítések teszik teljessé a csomagot, az egyedi 19 és 20 colos felnikről nem is beszélve. Az utastereket Alcantara, alumínium és karbonszálas műanyag széleskörű felhasználásával tették egyedivé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?