KITT újra akcióba lendül

A Halálos iramban rendezője álmodja újra KITT-et

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag már 2017-ben képernyőre kerülhet az intelligens autóról szóló új sorozat, bár még szinte semmi konkrétum nem tudható róla.

Justin Lin rendezőként szép sikereket ért el a Halálos iramban mozisorozattal, és a hírek szerint újabb autós film várható tőle. Az ugyan még nem derült ki, hogy továbbra is rendezőként vagy pedig producerként áll a legendás tévésorozat mögé, de elvileg már jövőre ez is kiderül. Egyes források szerint KITT és Michael Knight történetei „digitálisan újrafeldolgozva” láthatók majd a képernyőn, ami nem feltétlenül jelent új epizódokat, legfeljebb csak megújult látványt. Kérdés persze, hogy egyáltalán hogyan valósítható ez meg manapság, amikor KITT már majdnem a valóság, az őt alakító Pontiac Firebird pedig veteránautó. Ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott a filmet készítő produkciós iroda, hogy „az eredeti sorozathoz hű, ám a jelent tükröző epizódokra számíthatnak a nézők".
Hirdetés
Egyetlen évad erejéig, 2008-ban az NBC egyébként már megpróbálta újjáéleszteni KITT-et, akit akkor egy Ford Shelby GT500KR Mustang alakított. A mostani próbálkozás Justin Lin személyével mindenesetre ígéretesebbnek tűnik, hiszen a Halálos iramban filmekkel ő már bebizonyította, hogy tud hatni a közönségre autós mozival. Nem véletlenül írt alá szerződést a közelmúltban egy Hot Wheels film készítésére is. Tavaly szintén megjelent egy Knight Rider Heroes című mozifilm trailere, a főszerepben David Hasselhoffal, ám a jelek szerint az sem vált valósággá, és most sem biztos, hogy a főszerepet Hasselhoff játssza majd. Akik pedig - korukból adódóan - az eddig olvasottakból semmit nem értettek, azok alább megnézhetik Michael Knight és KITT első történetét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 00:39
    Permalink

    Hát erre nagyon kíváncsi leszek,imádtam ezt a sorozatot.Én nem a Mustangot szeretném KITT utódjaként hanem a Chevrolet Corvette legújabb és legerösebb valtozatát,ha jól emlékszem ,a Z06-ot.

Vélemény, hozzászólás?