A Hyundai újdonságai is szerepet kapnak az új Pókemberben

Az Ioniq 5 és a Tucson is feltűnik az új Pókemberben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

December 17-én kerül a mozikba a Pókember: Nincs hazaút. A Sony Pictures és a Hyundai Motor Company korábbi megállapodásának értelmében a koreaiak autói is feltűnnek a mozivásznon.

2020 elején jelentette be a Sony Pictures és a Hyundai Motor Company, hogy stratégiai megállapodást kötöttek egymással, melynek keretein belül a koreai vállalat autói feltűnnek majd a mozivásznon is. Ennek a megállapodásnak az első hírnöke a december 17-én mozikba kerülő Pókember: Nincs hazaút. A reklámfilmek már el is készültek Tom Holland főszereplésével (a film főszereplője, Peter Parker), ugyanakkor a Hyundai marketingesei kiemelték, a vásznon is szerephez jutnak az autók, nem csak a filmet népszerűsítő kampányanyagokban.
Hirdetés
A Pókember név egyébként is jól cseng, a filmiparon kívül is. A legutóbb, 2 éve bemutatott Pókember: Idegenben a 2019-es év negyedik, minden idők 25. legtöbb bevételt hozó filmje volt a maga 1,131 milliárd dollárjával. Nem véletlen tehát, hogy nem csupán egyetlen filmre kötelezte el magát a Hyundai. Már biztos, hogy a 2022 februárjában érkező Uncharted és a Pókember: Irány a Pókverzum jövő év októberében érkező folytatásában is szerepet kapnak a Hyundai autói.
Hirdetés
A rajongóknak azonban nem kell decemberig várniuk, hogy láthassák Pókembert és az egyik autót, az Ioniq 5-öt együtt. A koreaiak máris leforgattak egy reklámfilmet, melyet maga Jon Watts, a film rendezője készített.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?