Külsőleg vadulnak a DS-ek

A DS Performance csomag egyáltalán nem változtat a motor teljesítményén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha valamit Performance-nak hívnak, gyaníthatnánk róla, hogy minimum valamit babráltak a technikával is a teljesítmény érdekében. A DS-nél azonban csak a külső volt a fontos.

A DS szerint már azt is hívhatjuk Performance-nak, ha feketére festjük a felniket. Mert a manapság a Citroëntől látszólag különválasztott DS márka ezt csinálta három modelljével. Rendben, ki akarna sportos DS 5-öt, vagy DS 4-et hajtani, de a kis méregzsák DS 3 csak megérdemelt volna egy kis felpiszkálást a motortérben, ám sajnos csak a külsőre adtak.
Hirdetés
Többféle új árnyalatban érhetők el a DS Performance modellek, a legkisebb hét, a DS 4 hat, az 5-ös pedig öt különböző új fényt kapott a palettára, de a felnik és a tető minden esetben feketék, előbbiek közepe pedig piros. A tükrök és a hátsó légterelő is fekete, viszont szolid piros-fehér-arany csíkozást kapnak, ez a DS Performance színe, még új emblémát is raknak az autókra. A beltérben minden esetben különleges kárpitozást kapunk, akár kétféle bőr közül is választhatunk. Valamint LED hangulatvilágítással dobták fel a belteret, meg némi krómmal, a biztonság kedvéért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?