Legalább 4 kijelző kerül a Jeep ötméteres villany-SUV-jába

A Jeep ötméteres terepjárójának a műszerfalán egymást érik a képernyők, szinte minden funkcióra jut

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lassan tényleg elérkezik az idő, amikor a műszerfalat egyszerűen felváltják a kijelzők, a Jeep Wagoneer pedig kifejezetten ebbe az irányba mutat, hiszen legalább 4 képernyő kerül az autóba.

A Wagoneer történelme immár több mint 60 évre nyúlik vissza, viszont a Jeep csak 2021-ben döntött úgy, hogy közel 30 éves szünet után feléleszti a modellnevet tetszhalotti állapotából. A SUV hamarosan villanyutódot kap, amelynek utasteréről most először közöltek fotókat. A napfénytetőn keresztül elkészített fotón jól látható, hogy a műszerfalon nem kevesebb mint 4 kijelző kapott helyet. A szokásos digitális műszeregységen, ls infotaiment képernyőn túl megjelenik a prémium szegmensben manapság egyre elterjedtebb utasoldali kijelző is, ezek mellett pedig a - vélhetően - klímavezérlést is egy érintésérzékeny felületen lehet majd megoldani. Ezek méretéről egyelőre nem közöltek információkat, ahogyan arról sem, hogy esetlegesen a hátsó üléssor is kap e kijelző(ke)t vagy sem.
Hirdetés
Annyi viszont már biztos, hogy a Wagoneer kizárólag villanyautóként lesz majd elérhető, és a Stellantis STLA-Large platformjára fog épülni. A padlólemez sajátosságaiból kiindulva a hatótávja valahol 600 kilométer környékén lesz, de erről egyelőre nem adott részletes tájékoztatást a Jeep.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?