Magyar kamionon tört össze egy rakás új Supra

Késhet az egyik első Supra szállítmány, összetörték a magyar kamiont

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az első ötödik generációs Supra szállítmányok már elindultak a kereskedések felé Ausztriából. Az egyik kamion viszont pórul járt, magyar rendszámot visel a vontatmány.


Elindultak az első szállítmányok az új Toyota Suprából és amíg a világ egyik fele azon agyal, hogy vajon jó-e, hogy a BMW-vel házasították, az első megrendelők már tűkön ülve várják, hogy megérkezzen. De egy páran már biztosan tovább fognak várni, ugyanis az egyik kamiont baleset érte. A japtuneculture Instagram oldalára került föl két fotó a pórul járt vontatmányról, amin először nem takarták ki a rendszámot, így az eredeti fotón még látható, hogy a kamion magyar rendszámot visel.
Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hol történt a baleset, a fotók alapján a kamion még be tudott gurulni utána az egyik autópálya menti pihenőbe. Szemmel láthatóan egy másik kamion érhette utol, mivel nem csak az alsó, de a felső Supra is összetört. Egyes források szerint némelyik Suprán amerikai hosszjelző prizmákat is látnak, valamint a felnikből arra következtetnek, hogy az egyik négyhengeres modell, ám ezekből a fotókból mi ilyet nem állítanánk. Az is előfordulhat, hogy az egész szállítmány már a magyar piacra érkezett volna Grazból, ahol a BMW Z4-gyel egy gyártósoron készül a globális piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?